
Paella
Paella is een oorspronkelijk Valenciaans en typisch Spaans gerecht, dat oorspronkelijk uit de lagune van Albufera afkomstig is. Van een oorspronkelijk eenvoudig boerengerecht is de paella veranderd in een feestmaaltijd.
Het bevat als hoofdingrediënten rijst, zeevruchten, stukjes kip, chorizo en saffraan. Belangrijk onderdeel van de bereiding is dat de rijst gekookt wordt in de bouillon van de vis- en schaaldieren.
Bij Nom Nom is het mogelijk te kiezen voor een paella mixta zoals hierboven beschreven, maar ook voor een vleespaella waarbij de zeevruchten worden vervangen door gemarineerd runds- en/of varkensvlees en de rijst zal gekookt worden in een bouillon van kip of een vegetarische paella waarbij we werken met vleesvervangers of halloumi, groentebouillon en extra groenten zoals aubergine, courgette en asperge.
Het is ook mogelijk om een combinatie te voorzien van 2 paella's indien je bijvoorbeeld enkele gasten met allergieën hebt of die vegetariër / veganist zijn.
Het is perfect mogelijk om voor de paella te starten met enkele lekkere en gevarieerde tapas voor bij het aperitief.
En nog zin in een dessertje achteraf, geen enkel probleem. Wat is er Spaanser dan een lekker puntzakje met verse churros? Heerlijk!

Asian
Bij het Asian streetfood concept gaan we samen op zoek naar de perfecte combo's. De gerechten zullen zich vooral centreren rond de Thaise, Vietnamese en Koreaanse keuken, but I make a mean nasi goreng as well...
We bekijken samen rond welke proteïnen je wil werken (runds, varken, kip, scampi, tofu) en dan voor welke smaken je wilt gaan (zoet, zuur, kruidig, pittig) of er typische gerechten zijn die je er sowieso bij wilt.
Als hapjes zijn er uiteraard de alom bekende loempia's of de Vietnamese variant zoals in de foto hierboven, maar ook dumplings, gyoza en de "son in law eggs" zijn zeker mogelijk.
Bij de hoofdgerechten is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende wok combinaties, curryschotels of noodlegerechten. Het merendeel van deze gerechten wordt geserveerd met heerlijk geurende jasmijnrijst.
En ja hoor, dessert is ook mogelijk. Je moet in jouw leven zeker één maal mango sticky rice gegeten hebben. Geloof mij, je bent meteen verkocht!
En ook als er kids van de partij zijn, kan er iets leuks voorzien worden. Zo kunnen zij kennismaken met deze keuken zonder te avontuurlijk te moeten zijn met bijvoorbeeld een Koreaanse Mac & Cheese of een Asian lasagne of spaghetti.

Wens je meer info mbt tot allergenen, vraag het ons!
Indien mogelijk kunnen bepaalde gerechten worden aangepast.